EN 1ER - L’INCONTOURNABLE "ŒUF DUR MAYO" - FRANÇAIS
PRIX POUR 2 PARTS TTC - 27,00€ TTC (22,00 TTC + 5,00€ TTC DE LIVRAISON)
INGRÉDIENTS :
4 OEUFS DURS BIO - VINAIGRETTE « MOUTARDÉÉ » À L'HUILE D'ARACHIDE ET VINAIGRE DE VIN BLANC - JUS DE CITRON (BIO) - MAYONNAISE "FAIT-MAISON" - ÉCRASÉS DE JAUNES D'ŒUFS (BIO) - PETITE SALADE DE POMMES DE TERRE - LAMELLES FINES D’OIGNONS ROUGES - ÉCHALOTES HACHÉES - CIBOULETTE CISELÉE - TOMATES CERISE COUPÉES EN QUARTIERS - FLEUR DE SEL - NOTRE MÉLANGE DE 3 POIVRES (POIVRE NOIR - BLANC - VERT DE MADAGASCARD)
TOUS LES INGRÉDIENTS DE CETTE RECETTE PEUVENT ÊTRE - LIVRÉS DANS DES CONTENANTS INDIVIDUELS
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
IN 1ST: OUR HEARTY "HOMEMADE" HARD-BOILED EGG MAYO
PRICE FOR 2 PORTIONS INCLUDING TAX - €27.00 INCLUDING TAX (€22.00 INCLUDING TAX + €5.00 INCLUDING TAX FOR DELIVERY)
INGREDIENTS:
4 ORGANIC HARD-BOILED EGGS - MUSTARDED VINAIGRETTE WITH PEANUT OIL AND WHITE WINE VINEGAR - LEMON JUICE (ORGANIC) - HOMEMADE MAYONNAISE - CRUSHED EGG YOLKS (ORGANIC) - SMALL POTATO SALAD - THINLY SLICED RED ONIONS - CHOPPED SHALLOTS - CHOPPED CHIVES - CHERRY TOMATOES CUT INTO QUARTERS - FLEUR DE SEL - OUR BLEND OF 3 PEPPERCORNS (BLACK PEPPERCORNS, WHITE, AND MADAGASCARD GREEN PEPPERCORNS)
ALL THE INGREDIENTS IN THIS RECIPE CAN BE DELIVERED IN INDIVIDUAL CONTAINERS