BOUCHÉE À LA REINE - PÂTE FEUILLETÉE
PRIX POUR 2 PARTS (4 BOUCHÉES) LIVRAISON INCLUSE- 29,00 TTC (24€ TTC + 5,00€ TTC DE LIVRAISON)
INGRÉDIENTS :
ÉMINCÉS DE POULET LABEL ROUGE - CHAMPIGNONS DE PARIS - SAUCE MORNAY (SAUCE BÉCHAMEL + JAUNE D’ŒUF BIO + FROMAGE RÂPÉ) - FLEUR DE SEL
NOTRE MÉLANGE DE 3 POIVRES (POIVRE NOIR - BLANC - VERT DE MADAGASCAR)
À RÉCHAUFFER AU FOUR - 180° - 10/12 MN
LA PÂTE FEUILLETÉE UTILISÉE DANS NOS PLATS, NOUS EST FOURNIE PAR LA MAISON "FRANÇOIS". COMPOSÉE DE 50% DE FARINE DE GRUAU, RÉALISÉE AU BEURRE EXTRA FIN D'ÉCHIRÉ AOP
BOUCHÉE À LA REINE - PUFF PASTRY
PRICE FOR 2 SERVINGS (4 BITES) DELIVERY INCLUDED - 29.00 incl. VAT (€24 incl. VAT + €5.00 incl. VAT DELIVERY)
INGREDIENTS:
SLICED RED LABEL CHICKEN - BUTTON MUSHROOMS - MORNAY SAUCE (BÉCHAMEL SAUCE + ORGANIC EGG YOLK + GRATED CHEESE) - FLEUR DE SELOUR BLEND OF 3 PEPPERS (BLACK PEPPER - WHITE - GREEN FROM MADAGASCAR)TO BE REHEATED IN THE OVEN - 180° - 10/12 MN
THE PUFF PASTRY USED IN OUR DISHES IS SUPPLIED TO US BY THE "FRANÇOIS" HOUSE. COMPOSED OF 50% OATMEAL FLOUR MADE WITH EXTRA FINE ECHIRÉ PDO BUTTER