LA TERRINE DE CANARD
PRIX POUR 2 PARTS (4 TRANCHES DE 50G±) - 25€ TTC (20€ TTC + 5€ TTC DE LIVRAISON)
INGRÉDIENTS UTILISÉS PAR NOTRE MAÎTRE CHARCUTIER :
PORC ET CANARD FRANCAIS
CANARD DE BARBARIE - GORGE DE PORC - LARD GRAS - BARDE DE LARD - PURÉE DE FOIE DE CANARD - ŒUFS BIO - PORTO - QUATRE ÉPICES - SEL ROSE - POIVRE VERT - THYM - LAURIER - AIL ÉCHALOTES - AVEC DU PAIN GRILLÉ
DUCK TERRINE
PRICE FOR 2 SLICES (4 SLICES OF 50G±) - €25 incl. VAT (€20 incl. VAT + €5 incl. VAT DELIVERY)
INGREDIENTS USED BY OUR MASTER BUTCHER:
FRENCH PORK AND DUCK
MUSCOVY DUCK - PORK THROAT - FAT BACON - BACON BARD - DUCK LIVER PUREE - ORGANIC EGGS - PORT - FOUR SPICES - PINK SALT - GREEN PEPPER - THYME - BAY LEAF - GARLIC SHALLOTS - WITH TOAST