LA GRANDE PLANCHE DE CHARCUTERIES ET DE FROMAGES
PRIX POUR 2/3 PERSONNES : 43€ TTC LA PLANCHE DONT 8€ TTC DE LIVRAISON
NOTRE COMPOSITION DE CHARCUTERIES ET DE FROMAGES - ISSUES DE NOS MEILLEURS PRODUCTEURS
4 TRANCHES FINES DE SAUCISSON SEC NOIR DE BIGORRE - 1 TRANCHE DE BRIE DE MEAUX - 4 TRANCHES DE SAUCISSE SÈCHE D'AUVEGNE -1 TRANCHE DE CANTAL - 4 TRANCHES DE SAUCISSON À L’AIL DE BRETAGNE 1 TRANCHE DE COMTÉ - 2 TRANCHES D’ANDOUILLE DE VIRE ET 2 DE GUÉMÉNÉ - 2 CROTTINS DE CHAVIGNOL 2 TRANCHES DE COPPA CORSE -1 TRANCHE DE ROQUEFORT PAPILLON - 1 TRANCHE DE RILLETTES DE PORC ET UNE DE RILLETTES D'OIE - ¼ DE CAMEMBER -1 TRANCHE DE PÂTÉ DE CAMPAGNE - 1 TRANCHE DE MUNSTER - 1 TRANCHE D'OSSAU-IRATY 4 TRANCHES "DENTELLES" DE JAMBON DE BAYONNE - 1 TRANCHE DE SAINT-NECTAIRE - 1 TRANCHE DE FROMAGE DE TÊTE AVEC UNE DIZAINE DE CORNICHONS ET DU BEURRE DE BARATTE SALÉ -
AVEC DES TRANCHES DE PAIN GRILLÉ
--------------------------------
THE LARGE MIXED CHARCUTERIE AND CHEESE BOARD
PRICE FOR 2/3 PEOPLE: €43 incl. VAT PER PLATTER, INCLUDING €8 incl. VAT FOR DELIVERY
OUR COMPOSITION OF COLD CUTS AND CHEESES
4 THIN SLICES OF BLACK DRY SAUSAGE FROM BIGORRE - 1 SLICE OF BRIE DE MEAUX - 4 SLICES OF DRY SAUSAGE FROM AUVEGNE - 1 SLICE OF CANTAL - 4 SLICES OF SAUSAGE WITH BRITTANY GARLIC 1 SLICE OF COMTÉ - 2 SLICES OF ANDOUILLE DE VIRE AND 2 OF GUÉMÉNÉ - 2 CUNGTINS OF CHAVIGNOL 2 SLICES OF CORSICAN COPPA -1 SLICE OF ROQUEFORT PAPILLON - 1 SLICE OF PORK RILLETTES AND ONE OF GOOSE RILLETTES - 1/4 OF CAMEMBER -1 SLICE OF PÂTÉ DE CAMPAGNE - 1 SLICE OF MUNSTER CHEESE - 1 SLICE OF OSSAU-IRATY 4 SLICES OF "LACE" BAYONNE HAM - 1 SLICE OF SAINT-NECTAIRE - 1 SLICE OF HEAD CHEESE WITH A DOZEN GHERKINS AND SALTED CHURNED BUTTER -
WITH SLICES OF TOAST